Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Algemene Ledenvergadering

Op 27 oktober 2021 stond de jaarlijkse ALV van Elite/Dynamo weer op het programma. Na een digitale vergadering vorig jaar -om de bekende redenen- konden we dit jaar gelukkig weer fysiek vergaderen op de vertrouwde stek: de kantine van sportzaal de Oranjelaan.

Na het openen van de vergadering en het doornemen van de verschillende jaarverslagen (TC, JC & de penningmeester) was het tijd voor de bestuursverkiezing. Aftredend bestuurslid- en tevens niet herkiesbaar- was voorzitter Jorik Beumer. Jorik heeft jarenlang een bestuursfunctie bekleed. Eerst als penningmeester, en de laatste jaren als voorzitter van de vereniging. Jorik werd middels een hard applaus, een lekker bierpakket & een mooie kaart bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren.


Het aftreden van Jorik heeft geleid tot wat wijzigingen in de bezetting van het bestuur. Allereerst verwelkomen we een nieuw gezicht: Jan Willem Kistemaker. We zijn erg blij dat Jan Willem de rol van penningmeester op zich gaat nemen. Hierbij wensen wij hem veel succes en plezier toe. De (inmiddels) voormalig penningmeester, Jorn Huijsman, zal een stoeltje opschuiven en de vrijgekomen rol als voorzitter gaan invullen. Daarmee is de bestuurstafel ook het komend seizoen weer compleet!

Na het formele deel van de ALV werd de avond onder het genot van een hapje en drankje afgesloten met een heuse Elite/Dynamo kennisquiz! Pien & Cleo hebben erg hun best gedaan om een leuke, afwisselende quiz in elkaar te draaien. Annet Ellen wist de meeste vragen juist te beantwoorden en ging er met de hoofdprijs vandoor.

We wensen iedereen ontzettend veel plezier, gezelligheid en succes toe in seizoen 2021-2022!

 

Jorik wordt bedankt voor zijn inzet in het bestuur

Nieuwe penningmeester voorzitter

Prijswinnaar Quiz

Elite Dynamo Hoofdsponsor

Programma en uitslagen

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede
0545-292613

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede
0545 291 655

Elite/Dynamo aangesloten bij:

© Elite Dynamo