01dynamo-banner tb final-min.jpg
02Ipano-min (1)-min.jpg
02Ipano-min-min.jpg
DSC_5160-min.jpg
r-min.jpg

Afhalen tenue's en toebehoren

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur- en dus wordt het tijd om de nieuwe volleybaltenue's uit te reiken aan de betreffende teams! Daarnaast worden voor de seniorenteams de nieuwe jasjes meegegeven én zullen de gesponsorde spelerstassen worden uitgegeven aan de teams welke een gesponsorde tas moeten hebben. 


We verzoeken elk senioren-team & de recreantengroep om iemand uit jouw team de spullen op te komen laten halen. Diegene wordt dan gelijk de 'teamverantwoordelijke' voor de spullen, en tekent het kledingcontract namens het gehele team. Voor de jeugdteams geldt dat we van de teamouders vragen om dit te doen.

Het afhalen van de spullen kan aanstaande vrijdag, 26 augustus, tussen 19:30 en 20:30 uur bij Maud Grevink, aan de Roggestraat 1 in Neede. Graag zien we jullie dan.

Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie altijd terecht bij secretariaat@dynamoneede.nl

* Deze oproep geldt voor de senioren, de recreanten én de B- en C-jeugd. De tenues voor de CMV-groepen worden later uitgegeven i.v.m. voorraadproblemen bij de toeleverancier. De vernieuwde CREW-polo's en jasjes bestemd voor de trainers/coaches worden in de teamtas van het betreffende team gestopt en meegegeven met degene wie de spullen komt ophalen.

Tenue 2223

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede  
Tel.: 0545-292613  
oranjelaan_300x201.jpg

 

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede  
Tel.: 0545-291 655  
spilbroekhal.jpg

 

Elite/Dynamo aangesloten bij: