01dynamo-banner tb final-min.jpg
02Ipano-min (1)-min.jpg
02Ipano-min-min.jpg
DSC_5160-min.jpg
r-min.jpg

Eredivisieploeg Active Living Orion H1 geeft clinic aan onze jeugdleden!

Op dinsdagavond 10 oktober komen de 'Lange Mannen' van Active Living Orion H1 uit Doetinchem naar Optisport 't Spilbroek! Daar zullen ze een professionele training verzorgen voor jeugdspelers van Elite/Dynamo in de leeftijdscategorie van 12 t/m 18 jaar. Een bijzondere en unieke ervaring voor deze jeugdspelers!

Active Living Orion H1 komt uit in de Eredivisie van de Nevobo en is tweemaal landskampioen geworden. Ook wonnen ze 3x de Nationale Beker en hebben ze de Supercup 3x op hun naam weten te schrijven.

De clinic begint om 19:00 en eindigt om 21:00. Ouders, trainers, volleybal-liefhebbers en overige belangstellenden zijn van harte welkom en bij deze uitgenodigd om de clinic vanaf de tribune of vanuit het sportcafé bij te wonen.

Active Living Orion

Week van de Scheidsrechter

De Week van de Scheidsrechter 2023 staat weer voor de deur. Ook bij Elite/Dynamo staat er een vaste groep scheidsrechters wekelijks klaar om de wedstrijden in goede banen te leiden.
Tot nu toe redden we ons nog steeds met de verdeling van de wedstrijden- maar het zou mooi zijn om een aantal nieuwe scheidsrechters te mogen verwelkomen.
Ook scheidsrechters die al een tijdje voor hun team (jeugd)wedstrijden fluiten, en misschien wel op een iets hoger niveau zouden willen fluiten (t/m 1e Klasse), zijn van harte welkom.
Je kunt je altijd even melden bij Alfred Bonte via scheidsrechters@dynamoneede.nl.

Zonder deze scheidsrechters is het namelijk onmogelijk om wedstrijden te (blijven) spelen!

Speciaal voor deze groep toppers is het van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober weer Week van de Scheidsrechter.
Hoog tijd om met je team de scheidsrechter in het welverdiende zonnetje te zetten!
Hoe gaat jouw team dit doen? Bedenk iets creatiefs om jouw scheidsrechter te bedanken.
Denk aan het versieren van de stoel, het zingen van een liedje óf het geven van een cadeautje! 

WVDS2023

Grote Clubactie 2023!

Deze week worden de boekjes met loten uitgedeeld tijdens de training. Vanaf a.s. zaterdag 23 september mogen de loten worden verkocht.

De boekjes -met hopelijk veel verkochte loten- worden in week 44 (30 oktober - 3 november) weer bij jullie opgehaald. Er zijn extra boekjes te krijgen mocht er een boekje vol zijn.

Als je 25 loten verkoopt verdien je een medaille🏅 En degene die de meeste loten verkoopt voor Elite/Dynamo krijgt ook dit jaar weer een mooie prijs. 🏆

Succes met de verkoop van de loten en alvast bedankt voor jullie inzet!

GCA2023

Heren 1 trekt zich terug

Heren 1 heeft zich afgelopen week noodgedwongen terug moeten trekken uit de competitie en zal niet in actie komen in een Nevobo-competitie in seizoen 2023-2024. Na een voorjaar en zomer vol meetrainers met daarbij ook verschillende aan- en afhakers moet uiteindelijk de conclusie getrokken worden dat de selectie niet ruim genoeg is om op een goede manier van start te gaan in competitieverband. Heren 1 blijft dit seizoen 2x per week trainen en zal proberen regelmatig een oefenwedstrijd in te plannen om competitief te blijven.

Heren 1 bestaat uit 8 spelers. Momenteel traint er een 9e speler mee. Het doel is om in seizoen 2024-2025 weer een competitieteam in te schrijven bij de Nevobo. Hiervoor blijft Heren 1 actief op zoek naar (oud-)spelers die het leuk lijkt om in competitieverband te spelen. Dat zal zeer waarschijnlijk niet op Promotieklasse-niveau zijn, maar wat lager. Dit tussenjaar is er volop ruimte om mee te trainen bij Heren 1. Heb je interesse en denk je iets te kunnen betekenen? Liefhebbers kunnen terecht op dinsdag van 20:00-21:30 uur en op donderdag van 20:30-22:00 uur, beide keren in Sporthal 't Spilbroek. Meld je van tevoren even via tc@dynamoneede.nl, en wees van harte welkom!

Rabo ClubSupport 2023 - de stembussen zijn geopend!

Vanaf maandag 4 september is het voor leden van de Rabobank weer mogelijk om te stemmen op hun favoriete vereniging in het kader van Rabo ClubSupport.
Via het Rabo ClubSupport-programma geeft de Rabobank een deel van hun resultaat terug aan verenigingen. Ook dit jaar doet Elite/Dynamo weer mee!

Jouw stem is geld waard!
Hoe groot het bedrag is wat de vereniging uiteindelijk ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen.
Dus heb je een rekening bij de Rabobank? Vergeet dan ook niet om op Elite/Dynamo te stemmen in de Rabo App of via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen.
Natuurlijk mogen jullie ook familie, vrienden, kennissen en alle anderen vragen om een stem uit te brengen op onze mooie vereniging. 

Alvast hartelijk bedankt voor jouw stem!
ClubSupport

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede  
Tel.: 0545-292613  
oranjelaan_300x201.jpg

 

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede  
Tel.: 0545-291 655  
spilbroekhal.jpg

 

Elite/Dynamo aangesloten bij: