01dynamo-bannertbfinal.jpeg
01dynamo-banner tb final.jpg
02Ipano-min.jpg
r.jpg
DSC_5160.jpg
DSC_5543.jpg

Nevobo-account aanmaken

Het seizoen gaat weer van start- en dus is het handig om je hier op voor te bereiden. Vanaf dit seizoen wordt er bij wedstrijden gewerkt met een nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier: DWF2.0
Als je zo nu en dan zaalwacht hebt, wedstrijden fluit of aan de slag gaat als teller, is het ontzettend handig en eigenlijk noodzakelijk om zelf een Nevobo-account te hebben. Zonder dit account kun je niet inloggen op het DWF2.0. Voorkom gedoe rondom de wedstrijd, en zorg dat je een account hebt aangemaakt (of je inloggegevens weet als je al een account hebt). 

Heb je nog geen account? Deze maak je eenvoudig aan door hier te klikken.
Wil je alvast inloggen in de omgeving van het DWF2.0? Dat kan door hier te klikken.

Een handleiding met daarin de uitleg over het DWF2.0 vindt je door in het menu van onze website te navigeren naar 'Vereniging --> Overige info --> Invullen wedstrijdformulier.


Logo DWF

Week van de Scheidsrechter #scheidsbedankt

De Week van de Scheidsrechter 2022 staat weer voor de deur. Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is het weer tijd om met je team de scheidsrechter in het welverdiende zonnetje te zetten.

Het seizoen gaat voor de meeste teams bijna van start! Aanstaande zaterdag hebben we onze eerste 'thuiszaterdag' van dit seizoen. En ongetwijfeld dat je niet kunt wachten tot het zover is. Maar naast de start van het seizoen start a.s. zaterdag ook de week van de scheidsrechter. Traditiegetrouw zet heel sportend Nederland, van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober, de scheidsrechter in het welverdiende zonnetje.

Wij roepen teams van Elite/Dynamo dan ook op om de scheidsrechter op een mooie manier in het zonnetje te zetten tijdens de wedstrijd(en) welke je speelt in deze periode. Versier bijvoorbeeld de scheidsrechtersstoel, of neem een lekkere traktatie mee. Zing een lied, geef een staande ovatie of verzin zelf een leuke actie om jullie scheids te bedanken!

WVDS

Stemmen Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee aan de Rabo ClubSupport-actie! Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun 3 favoriete stichtingen of verenigingen. Elke stem is geld waard, dus vergeet niet om één stem op onze vereniging uit te brengen. Helpen jullie ook mee door dit bericht met iedereen die je kent te delen?

Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App (via Service -> Zelf regelen -> Stem op jouw club) of door te gaan naar: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen.
De stemperiode loopt van 5 september t/m 27 september. We rekenen op jullie hulp, alvast bedankt!

RaboClubSupport stem op ons

Afhalen tenue's en toebehoren

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur- en dus wordt het tijd om de nieuwe volleybaltenue's uit te reiken aan de betreffende teams! Daarnaast worden voor de seniorenteams de nieuwe jasjes meegegeven én zullen de gesponsorde spelerstassen worden uitgegeven aan de teams welke een gesponsorde tas moeten hebben. 


We verzoeken elk senioren-team & de recreantengroep om iemand uit jouw team de spullen op te komen laten halen. Diegene wordt dan gelijk de 'teamverantwoordelijke' voor de spullen, en tekent het kledingcontract namens het gehele team. Voor de jeugdteams geldt dat we van de teamouders vragen om dit te doen.

Het afhalen van de spullen kan aanstaande vrijdag, 26 augustus, tussen 19:30 en 20:30 uur bij Maud Grevink, aan de Roggestraat 1 in Neede. Graag zien we jullie dan.

Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie altijd terecht bij secretariaat@dynamoneede.nl

* Deze oproep geldt voor de senioren, de recreanten én de B- en C-jeugd. De tenues voor de CMV-groepen worden later uitgegeven i.v.m. voorraadproblemen bij de toeleverancier. De vernieuwde CREW-polo's en jasjes bestemd voor de trainers/coaches worden in de teamtas van het betreffende team gestopt en meegegeven met degene wie de spullen komt ophalen.

Tenue 2223

Trainings- en wedstrijdrooster 22/23

In de zomer(vakantie)periode zijn er een aantal dingen die moeten gebeuren om vanaf eind augustus weer met zijn allen te kunnen gaan volleyballen. Een aantal vrijwilligers zijn hier altijd erg druk mee in hun vrije tijd. Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om onze vereniging draaiende te houden. Dat geldt zeker ook voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor het in elkaar zetten van een passend trainings- en wedstrijdrooster. Ook dit jaar is het weer gelukt- na een flinke puzzel heeft het wedstrijdsecretariaat samen met de TC & JC weer een trainings- en wedstrijdrooster voor het volgende seizoen in elkaar kunnen zetten. 

Het rooster vind je door hier te klikken. In de loop van deze week zal deze informatie ook bijgewerkt worden op de teampagina's.

 

De eerste trainingen beginnen in de week ná de SEN-feesten: het rooster gaat dus in vanaf maandag 22 augustus.

 

Thuiswedstrijden controleren
Het voorlopige competitieprogramma staat inmiddels online op www.volleybal.nl en/of in de Mijn Volleybal-app.

Tót 1 september kan ons wedstrijdsecretariaat de thuiswedstrijden van de vereniging 'vrij' verplaatsen naar een andere gewenste speeldatum, zonder dat de tegenstander of de Nevobo hier tussen zit. Kijk dus vóór die datum goed of al je thuiswedstrijden goed ingepland staan. Wil je een thuiswedstrijd verplaatsen? Geef dat dan aan bij Kim via wedstrijdzaken@dynamoneede.nl- zet er bij om welke wedstrijd het gaat én vermeldt gelijk de nieuwe gewenste speeldatum en het tijdstip. Alvast bedankt!

Wij wensen jullie allemaal nog een fijne vakantie, tot SEN's, en alvast heel veel (volleybal)plezier!

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede  
Tel.: 0545-292613  
oranjelaan_300x201.jpg

 

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede  
Tel.: 0545-291 655  
spilbroekhal.jpg

 

Elite/Dynamo aangesloten bij: