Nieuwe palen in 2018

Zoals jullie allemaal weten is er de afgelopen jaren flink geïnvesteerd om onze mooie beachaccommodatie steeds iets completer te maken. Weten jullie nog dat we begonnen met enkel een partytent en de basisbenodigdheden voor het spelen op 3 veldjes? Stap voor stap hebben we dat verbeterd. 

Zo hebben we eerst een overkapping en een groot vangnet gerealiseerd. In hetzelfde jaar schaften we 'officiële' netten en ballen aan. Zo kon de partytent mooi thuis blijven en konden de netten nog jaren mee! Het jaar er op werd er een bar gecreërd door onze 'klusjesman' Henk Hondelink.

De volgende stap zijn nieuwe palen: in hoogte verstelbaar welteverstaan. Bij aanvang van het seizoen 2018 zijn deze gereed! Zo kan iedereen gemakkelijk de nethoogte aanpassen én kan er op de officiele hoogte gespeeld worden! Wij hebben er in ieder geval al zin in, en jullie hopelijk ook. Tot ziens op Dynamoplaza!

Inschrijving Zandkampioenschap 2016 is geopend!

Met het mooie weer in aantocht is het stilzwijgen van de Beachcommissie afgelopen! Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan alles wat met het komende beachvolleybalseizoen te maken heeft. Zo kunnen we alvast verklappen dat we op Dynamoplaza voor het derde jaar op rij een toernooi in het kader van het Nevobo Junior Beach Circuit gaan organiseren. Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 12 juni. Ben je tussen de 12 en 19 jaar en vind je het leuk om lekker te beachvolleyballen met een vriend/vriendin? Dan kun jij je inschrijven voor het Junior Beach Circuit!

Tevens organiseren we, in samenwerking met Glazen Huis Neede, voor het tweede jaar op rij de Elite/Dynamo Beachvolleybalcup. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 28 mei. De inschrijfgelden komen volledig ten goede aan het goede doel! Meedoen? Meer informatie over dit toernooi vind je hier.

Op zaterdag 2 juli organiseren wij het jaarlijks terugkerende Elite/Dynamo Berkelland Open. Ook dit jaar gaan we na afloop lekker met zijn allen barbecueën. Meer informatie over dit toernooi volgt later...

En dan last, but absolutely not least: het Zandkampioenschap 2016. DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!
Inmiddels een begrip binnen onze volleybalvereniging. We gooien alle deelnemers door elkaar en vormen hier teams uit. Zoals jullie dat gewend zijn zullen de woensdagavonden in juni in het kader staan van het Zandkampioenschap. Benieuwd wie er mee kan doen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Klik hier voor álle details.

         

 


   
 
 


  

 

Back to top