Inschrijving Zandkampioenschap geopend

De inschrijving voor het alom bekende en altijd gezellige zandkampioenschap is geopend! Zie onderstaande afbeelding voor alle details. We hopen jullie weer in grote getale te kunnen verwelkomen op Dynamoplaza!

 

Nieuwe palen in 2018

Zoals jullie allemaal weten is er de afgelopen jaren flink geïnvesteerd om onze mooie beachaccommodatie steeds iets completer te maken. Weten jullie nog dat we begonnen met enkel een partytent en de basisbenodigdheden voor het spelen op 3 veldjes? Stap voor stap hebben we dat verbeterd. 

Zo hebben we eerst een overkapping en een groot vangnet gerealiseerd. In hetzelfde jaar schaften we 'officiële' netten en ballen aan. Zo kon de partytent mooi thuis blijven en konden de netten nog jaren mee! Het jaar er op werd er een bar gecreërd door onze 'klusjesman' Henk Hondelink.

De volgende stap zijn nieuwe palen: in hoogte verstelbaar welteverstaan. Bij aanvang van het seizoen 2018 zijn deze gereed! Zo kan iedereen gemakkelijk de nethoogte aanpassen én kan er op de officiele hoogte gespeeld worden! Wij hebben er in ieder geval al zin in, en jullie hopelijk ook. Tot ziens op Dynamoplaza!

         

 


   
 
 


  

 

Back to top