Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inschrijving Zandkampioenschap 2016 is geopend!

Met het mooie weer in aantocht is het stilzwijgen van de Beachcommissie afgelopen! Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan alles wat met het komende beachvolleybalseizoen te maken heeft. Zo kunnen we alvast verklappen dat we op Dynamoplaza voor het derde jaar op rij een toernooi in het kader van het Nevobo Junior Beach Circuit gaan organiseren. Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 12 juni. Ben je tussen de 12 en 19 jaar en vind je het leuk om lekker te beachvolleyballen met een vriend/vriendin? Dan kun jij je inschrijven voor het Junior Beach Circuit!

Tevens organiseren we, in samenwerking met Glazen Huis Neede, voor het tweede jaar op rij de Elite/Dynamo Beachvolleybalcup. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 28 mei. De inschrijfgelden komen volledig ten goede aan het goede doel! Meedoen? Meer informatie over dit toernooi vind je hier.

Op zaterdag 2 juli organiseren wij het jaarlijks terugkerende Elite/Dynamo Berkelland Open. Ook dit jaar gaan we na afloop lekker met zijn allen barbecueën. Meer informatie over dit toernooi volgt later...

En dan last, but absolutely not least: het Zandkampioenschap 2016. DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!
Inmiddels een begrip binnen onze volleybalvereniging. We gooien alle deelnemers door elkaar en vormen hier teams uit. Zoals jullie dat gewend zijn zullen de woensdagavonden in juni in het kader staan van het Zandkampioenschap. Benieuwd wie er mee kan doen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Klik hier voor álle details.

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede
0545 291 655

Aangesloten bij:

© 2019 Elite Dynamo - - Privacyverklaring