Vriendenkring

Hoofdsponsor

 

Zandkampioenschap - Teamindeling Ronde 3

Na vanavond zijn we dan toch écht al weer over de helft van het Zandkampioenschap. Over twee weken weten we wie Jochem Jagersma en Britt Larink gaan opvolgen als Zandkoning en Zandkoningin... Een kleine update!

Bij de heren is het momenteel spannend bovenin. Max Alberts gaat met 18 punten aan kop, gevolgd door Jorik Beumer en Martijn Roosenboom. Zij verzamelden allebei 16 punten. Het is voor hun nog oppassen voor Bas Terlouw: hij loert op puntverlies van de concurrentie en is ook nog zeker een kanshebber met zijn 13 verzamelde punten. 

Bij de dames leidt Mirthe Oonk op dit moment de dans met een aantal van 16 punten. Hanne Tetteroo geeft zich echter nog niet gewonnen, en volgt op slechts één puntje: 15 punten heeft ze inmiddels verzameld. Ook Maud Grevink, Kim Niemeijer en Selma Verbeek zijn nog niet uit te vlakken: zij hebben allemaal al 12 punten verzameld. 

Na de speelronde van vanavond weten we meer- en wellicht dat het er dan weer heel anders uit ziet! Er zijn immers nog 30 punten te verdienen de komende weken... 

Klik hier voor de meest recente teamindeling van vanavond!

 

 
Back to top