Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xHet zaalseizoen zit er op en dus gaan we naar DYNAMOPLAZA ! Op dinsdag speelt de C-jeugd en de B-jeugd om het Zandkampioenschap, op woensdag spelen de allerkleinste volleyballers gevolgd door de senioren, die fanatiek strijden om te bepalen wie zich aan het eind Zandkoning en Zandkoningin mag noemen. Zin om mee te doen met één van de kampioenschappen, geef je dan op door een mailtje aan  !

 

beach2019 1


Gisteren werden de meiden van CMV N51 kampioen. De meiden die uitkomen in de Topklasse moesten in eigen huis alle sets winnen om zich kampioen te mogen noemen. In de eerste wedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn was het ongemeen spannend, maar wisten de meiden vier sets te winnen. In de tweede wedstrijd, tegen EVV/Elburg, was " het team met de sleeves " duidelijk de sterkste. Met een ruime 13-25 in de vierde set werd het kampioenschap binnengehaald en konden de feestelijkheden beginnen. Een gewéldige prestatie van de meiden, die breed glimlachend de felicitatie' s en kado' s van ouders, andere teams en van het bestuur in ontvangst namen. 

CMV N51 klein

Het kampioensteam bestaat uit : Guusje van Londen, Bibi Zhang, Emma van Rosmalen, Lisa te Rietmole en Jet Grooters.
Trainster is Marga Hofhuis en het team wordt gecoached door Glenn van Rosmalen.

De nieuwe Antenne is uit. Eén dezer dagen zal ons clubblad in jullie mailbox vallen. Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen ?  Klik dan HIER  om de nieuwste editie  door te bladeren !


antenne maart packhot

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede
0545-292613

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede
0545 291 655

Elite/Dynamo aangesloten bij:

© 2019 Elite Dynamo -