Vinaora Nivo Slider 3.x

Elite Dynamo Hoofdsponsor

Programma en uitslagen

Vanaf maandag 18 mei kan er weer gebeachvolleybald worden op de velden achter het zwembad.
BELANGRIJK!: Kijk hier voor meer informatie omtrent de geldende Corona maatregelen.

 

 

cancelled

UPDATE !

Afgelopen donderdag is door de Nederlandse Volleybal Bond besloten dat alle volleybalwedstrijden in competitieverband worden afgelast tot 6 april 2020. Wij hebben toen als bestuur besloten dat ook alle andere activiteiten voor het eerstkomend weekend geannuleerd werden. De nationale en provinciale berichtgeving met betrekking tot het corona virus volgend, hebben wij nu ook besloten dat per direct en tot eind maart ALLE trainingen geannuleerd worden. Wij willen niemand aan onnodige risico’s blootstellen en daar onze verantwoordelijkheid als bestuur van Elite/Dynamo in nemen. In afwachting van verdere berichtgeving van de verschillende overheden en de Nevobo ontvangen jullie nader bericht over de hervatting van activiteiten. Dus, samenvattend, tot in ieder geval 6 april wordt vanuit de vereniging geen enkele activiteit ingepland en/of uitgevoerd.

Zorg goed voor jezelf én anderen !

Het bestuur van volleybalvereniging Elite/Dynamo.

Competities Topdivisie en lager per direct gestopt

Afgelopen zondag maakte de overheid bekend dat er in ieder geval t/m 6 april niet gesport kan worden. In de toespraak die Mark Rutte maandag aan alle Nederlanders richtte, vertelde de premier dat de maatregelen m.b.t. het coronavirus Nederland mogelijk langer in haar greep gaan houden. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en, als (bescheiden) onderdeel daarvan, op onze competities. Door bovengenoemde maatregelen kunnen vier speelronden niet worden afgewerkt en kan er op z’n vroegst vanaf 6 april weer getraind worden. De laatste speelronde van de competities staat gepland op 18 april, terwijl de P/D wedstrijden voor 25 april in het programma staan. Direct hierna begint de meivakantie en vanaf dat moment hebben veel van onze leden andere bezigheden / verplichtingen. Hierdoor is een uitloop van het seizoen 2019-2020 praktisch onuitvoerbaar. Daarnaast willen veel clubs en leden in deze tijd graag weten waar ze aan toe zijn.

“We zijn er als bond voor om mensen te laten volleyballen en het liefst willen we dus spelen”, vertelt Guido Davio, algemeen directeur van de Nevobo. “De afgelopen dagen hebben we diverse scenario’s besproken en uitgetekend,  maar door de genomen maatregelen is er volgens ons geen scenario te maken, waarin we voor de Topdivisie en lager op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier nog kunnen spelen om kampioenschap en degradatie. We realiseren ons goed dat dat heel erg teleurstellend is, maar we vinden dat we naar onszelf en naar onze leden eerlijk en duidelijk moeten zijn en met elkaar een verantwoordelijkheid hebben die duidelijkheid te bieden.”

Gala volleybal telbord RH

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede
0545-292613

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede
0545 291 655

Elite/Dynamo aangesloten bij:

© 2020 Elite Dynamo -