Vriendenkring Elite/Dynamo

Welkom bij de Elite/Dynamo Vriendenkring. Het doel is om met deze vriendenkring onze volleybalvereniging financieel extra te ondersteunen. Zo kan Elite/Dynamo elk jaar rekenen op een ondersteuning van de Elite/Dynamo Vriendenkring. De ondersteuning kan bestaan uit bijvoorbeeld wat extra ballen, maar het kan bijvoorbeeld ook een nieuw volleybalnet, speciale trainingsfaciliteiten, nieuwe vlaggen, telborden, attributen voor het beach-volleybal, of bijvoorbeeld het sponseren van een jeugdactiviteit betreffen. Hoofdzaak is dat we Elite/Dynamo jaarlijks een extraatje kunnen bieden, welke uit de normale middelen van Elite/Dynamo niet vrijgemaakt kunnen worden.Leden van de Elite/Dynamo Vriendenkring
Het spreekt overigens voor zich dat niet alleen leden van de volleybalvereniging lid kunnen worden, maar ook alle andere mensen of bedrijven die zich betrokken voelen of willen voelen bij Elite/Dynamo Neede. Leden van de Elite/Dynamo Vriendenkring kunnen rekenen op een vermelding op de website van Elite/Dynamo Neede. Je mag zelf bepalen hoe je op de website vermeldt wilt staan. Zélfs met een eventuele link naar je eigen website mocht je dat willen (voor €50,- extra). Verder is elk lid van de Elite/Dynamo Vriendenkring van harte welkom op de eind-feestavond van Elite/Dynamo Neede. Natuurlijk krijgt dan elk lid een consumptiebon voor deze avond. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook elke uitgave van de elektronische nieuwsbrief.


Een extra warm hart
Het is een gegeven feit dat verenigingen het maar al te vaak moeten hebben van de geweldige inzet van hun leden. Of het nou gaat om tellers bij de thuiswedstrijden, zaalwachten, scheidsrechters, bestuursleden of het organiseren van een feestavond of toernooi. Zonder vrijwilligers kan een  club of vereniging niet floreren. Draag jij onze volleybalvereniging een extra warm hart toe? Dan kun je dat laten blijken door je aan te melden bij de Elite/Dynamo Vriendenkring. Wíj heten je bij voorbaat al van harte welkom!


Inschrijven
Inschrijven als vriend van Elite/Dynamo Neede bij de Elite/Dynamo Vriendenkring kan als volgt:
Ga naar de link “vriend worden” en vul je gegevens in.  Naast éénmalige afschrijving van € 25,- voor dit jaar, kun je kiezen voor een éénmalig afschrijven per 1 januari van € 50,- of voor een bedrag van € 12,50 per kwartaal. Vergeet niet in te vullen hoe je vermeldt wilt staan op de website. Klik op verzenden en je bent lid van de vriendenkring.


Wij heten jullie allen van harte welkom!

Supporters en andere fans

Met deze website bereiken we uiteraard niet alle supporters en andere fans van onze vereniging. Wij doen dan ook een beroep op jullie om ook de mensen op de tribunes, opa’s, oma’s, ouders en verzorgers kennis te geven van de vriendenkring. Bij de Elite/Dynamo Vriendenkring is IEDEREEN van harte welkom!

 

Elite/Dynamo 25 jaar = €25,- korting!

Het zal je niet ontgaan zijn dat Elite/Dynamo Neede dit jaar alweer 25 jaar bestaat. Daardoor is het idee ontstaan om dit jaar een korting te bieden van € 25,- voor je inschrijving bij de Elite/Dynamo Vriendenkring. De daarop volgende jaren zullen we als bijdrage € 50,- per jaar vragen voor je lidmaatschap. De korting geldt ook voor de hyperlink.

Back to top