IMG_3935kopie.jpeg
IMG_4476kopie.jpeg
IMG_4801kopie.jpeg
IMG_4241kopie.jpeg
IMG_4044kopie.jpeg
Header2024v2.jpeg

Trainings- en wedstrijdrooster 22/23

In de zomer(vakantie)periode zijn er een aantal dingen die moeten gebeuren om vanaf eind augustus weer met zijn allen te kunnen gaan volleyballen. Een aantal vrijwilligers zijn hier altijd erg druk mee in hun vrije tijd. Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om onze vereniging draaiende te houden. Dat geldt zeker ook voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor het in elkaar zetten van een passend trainings- en wedstrijdrooster. Ook dit jaar is het weer gelukt- na een flinke puzzel heeft het wedstrijdsecretariaat samen met de TC & JC weer een trainings- en wedstrijdrooster voor het volgende seizoen in elkaar kunnen zetten. 

Het rooster vind je door hier te klikken. In de loop van deze week zal deze informatie ook bijgewerkt worden op de teampagina's.

 

De eerste trainingen beginnen in de week ná de SEN-feesten: het rooster gaat dus in vanaf maandag 22 augustus.

 

Thuiswedstrijden controleren
Het voorlopige competitieprogramma staat inmiddels online op www.volleybal.nl en/of in de Mijn Volleybal-app.

Tót 1 september kan ons wedstrijdsecretariaat de thuiswedstrijden van de vereniging 'vrij' verplaatsen naar een andere gewenste speeldatum, zonder dat de tegenstander of de Nevobo hier tussen zit. Kijk dus vóór die datum goed of al je thuiswedstrijden goed ingepland staan. Wil je een thuiswedstrijd verplaatsen? Geef dat dan aan bij Kim via wedstrijdzaken@dynamoneede.nl- zet er bij om welke wedstrijd het gaat én vermeldt gelijk de nieuwe gewenste speeldatum en het tijdstip. Alvast bedankt!

Wij wensen jullie allemaal nog een fijne vakantie, tot SEN's, en alvast heel veel (volleybal)plezier!

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede  
Tel.: 0545-292613  
oranjelaan_300x201.jpg

 

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede  
Tel.: 0545-291 655  
spilbroekhal.jpg

 

Elite/Dynamo aangesloten bij: