01dynamo-bannertbfinal

Lidmaatschap

Lid worden van Elite/Dynamo? Een goede keuze! 

CMV 6-12 jaar (Cool Moves Volleybal):
De trainingsgroepen bestaan uit zo'n 9 tot 15 kinderen van dezelfde leeftijd en/of niveau. De jeugd- en mini-teams van Dynamo trainen één keer in de week onder leiding van deskundige trainers minimaal één uur en een kwartier. Voor elke groep staan twee trainers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
Uw kind mag vier keer gratis meetrainen voordat hij of zij besluit of hij/zij lid wilt worden van Dynamo. De betaling is via automatische machtiging, in vier gelijke termijnen in juli, oktober, januari en april.

De enthousiaste jeugdcommissie organiseert naast de trainingen en competitie nog veel meer leuke dingen voor de jeugdleden, zoals het volleybalkamp, diverse toernooien, clinics en feestjes.

Junioren 12-18 jaar
Na het “Cool Moves Volley“ kom je bij de junioren terecht, waar je op een groter veld gaat spelen en ook “gewoon“ 6 tegen 6 speelt. Je traint dan met je eigen team en vaak is er ook een mogelijkheid om een extra training bij een ander team mee te doen. Bij de junioren kennen we C-teams , B-teams en A-jeugd. Tijdens je “loopbaan“ bij de junioren wordt het steeds iets moeilijker : het net gaat elk niveau iets hoger en ook leer je bepaalde spelsystemen. Als je dat onder de knie hebt, kun je de overstap maken naar de senioren. Echte talenten kunnen al eerder naar de senioren : dit gebeurt altijd in overleg met de ouders en de betrokken trainer(s).

Senioren 18 jaar en ouder
Vanaf je 18 de speel je bij de senioren. In welk team je komt te spelen, wordt in principe door Elite/Dynamo bepaald en is afhankelijk van een aantal factoren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in een team te gaan spelen dat door-de-week speelt, zodat je de zaterdag vrijhoudt. Als je wel op zaterdag wilt spelen, ligt het een beetje aan je niveau in welk team je komt.

Recreanten
We kennen bij Dynamo ook recreanten. Deze groep volleybalt één keer per week met elkaar en spelen ééns per maand een toernooi waarbij tegen recreantenteams van andere verenigingen ten strijde wordt getrokken. Bij de recreanten ligt de nadruk op de ontspanning, maar dat wil absoluut niet zeggen dat ze niet fanatiek zijn. Bij de recreanten is er geen leeftijdsgrens: iedereen kan meedoen !

Contributie seizoen 2023/2024
 Indeling  Leeftijd  Bedrag per kwartaal Bedrag per jaar
 Jeugd A (2 keer trainen)  (16-18 jaar)   €67,25  €269
 Jeugd B (2 keer trainen)  (14-16 jaar)   €67,25  €269
 Jeugd C (2 keer trainen)  (12-14 jaar)   €67,25  €269
 Jeugd D (formeel niveau 5+6)  (10-12 jaar)   €42,50  €170
 Jeugd E (formeel niveau 3+4)  (8-10 jaar)   €42,50  €170
 Jeugd F (formeel niveau 1+2)  (6-8 jaar)   €42,50  €170
 Senioren (1 keer trainen)  18 jaar>   €73  €292
 Senioren (2 keer trainen)  18 jaar>   €88,50  €354
Recreanten     €49,50  €198

De teamindeling aan het begin van het seizoen is bepalend voor de hoogte van de contributie.
Ben je ingedeeld in een team wat 2x traint, dan betaal je daar ook voor.

Onder voorbehoud van wijzigingen/typefouten

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.