IMG_3935kopie.jpeg
IMG_4476kopie.jpeg
IMG_4801kopie.jpeg
IMG_4241kopie.jpeg
IMG_4044kopie.jpeg
Header2024v2.jpeg

Succesvolle ALV

Op woensdag 1 november stond de jaarlijkse ALV weer op de agenda. Stipt om 20:00 heette de voorzitter iedereen van harte welkom en na de vaststelling kon de agenda voor deze avond puntsgewijs doorlopen worden. Na de jaarverslagen vanuit de CMV/JC, TC en het Secretariaat kon de Penningmeester aan de slag met de toelichting op de financiën over seizoen 22-23. Na het verleende decharge over het vorige seizoen werden de contributie en begroting voor 23-24 vastgesteld. De contributie-bedragen zijn inmiddels bijgewerkt op onze website.

Bestuursverkiezing
Na de mededelingen vanuit de VCP en de Sponsorcommissie volgde de bestuursverkiezing. Naast de functie van Secretaris in het dagelijks bestuur van onze vereniging, waren er nog een aantal bestuurs- en commissieposities vacant. Gelukkig was deze oproep niet aan dovemansoren gericht, en dus zijn we erg blij dat we via deze weg een aantal wijzigingen en nieuwe gezichten aan jullie kenbaar kunnen maken.

Secretaris: aftredend was Kim Niemeijer. Zij wordt opgevolgd door Manon Welman.
Algemeen bestuurslid: Jordy Stoltenbarg heeft zichzelf per direct beschikbaar gesteld voor een rol als Algemeen bestuurslid.
Algemeen bestuurslid
: Kim Niemeijer heeft haarzelf per direct beschikbaar gesteld voor een rol als Algemeen bestuurslid, na gestopt te zijn als Secretaris en het wedstrijdsecretariaat.

Wedstrijdsecretariaat
: Annet Ellen is bereid gevonden om de taken over te nemen van Kim Niemeijer.
Sponsorcommissie: Wouter Kistemaker is bereid gevonden om Dinand Weelink te ondersteunen.

Een hoop wijzigingen welke de komende weken ook praktisch zullen worden doorgevoerd. De website zal zo snel mogelijk bijgewerkt worden.

Vrijwilliger van het Jaar

Door haar tomeloze inzet in de afgelopen jaren (met name ook gedurende de Corona-periode en het communiceren over- en verwerken van de ontzettend grote berg wedstrijdwijzigingen) als wedstrijdsecretaris én Secretaris, is het meer dan terecht dat Kim Niemeijer dit jaar is uitgeroepen tot 'Vrijwilliger van het Jaar'!

Schermafbeelding_2023-11-08_om_19.39.49.png

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede  
Tel.: 0545-292613  
oranjelaan_300x201.jpg

 

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede  
Tel.: 0545-291 655  
spilbroekhal.jpg

 

Elite/Dynamo aangesloten bij: