IMG_3935kopie.jpeg
IMG_4476kopie.jpeg
IMG_4801kopie.jpeg
IMG_4241kopie.jpeg
IMG_4044kopie.jpeg
Header2024v2.jpeg

Elite/Dynamo zet in op de toekomst

NEEDE – Volleybalvereniging Elite/Dynamo uit Neede viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: al 12,5 jaar is Elite B.V. de trouwe hoofdsponsor en tevens naamgever van de vereniging. Daarnaast is het contract met Elite B.V. afgelopen zaterdag (16-03) met drie jaar verlengd, waardoor Elite/Dynamo kan blijven bouwen aan een bloeiende volleybalgemeenschap in Neede.

Continuïteit en een divers aanbod
Het doel  is en blijft om continuïteit te waarborgen en verder te werken aan een gevarieerd volleybalaanbod. Daarbij is er voor iedereen plek  om op zijn of haar niveau de passie voor het spel met elkaar te delen. Momenteel kunnen (bijna) alle doelgroepen bij Elite/Dynamo terecht om te volleyballen in de zaal of op de beachvolleybalvelden, zowel recreatief als in competitieverband.

Dringend gezocht: sportieve heren voor een competitieteam
Hoewel Elite/Dynamo dit seizoen geen actief competitieteam heeft bij de heren, wordt daar op de achtergrond keihard aan gewerkt. Vanaf seizoen 2024-2025 hoopt de vereniging nieuw leven te blazen in het herenvolleybal in Neede. Daar kan Elite/Dynamo álle sportieve hulp bij gebruiken, dus daarom worden (oud-)volleyballers in en rondom Neede van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten bij Heren 1 en samen te bouwen aan een sterk en gezellig competitieteam in de 1e Klasse. Momenteel traint Heren 1 op dinsdag- en donderdagavond in sporthal ’t Spilbroek. Heb je interesse, of wil je meer informatie? Dan is een mailtje sturen aan tc@dynamoneede.nl voldoende. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Over de vereniging
Elite/Dynamo is  niet zomaar een sportclub: het is een vereniging met fijne mensen waar passie voor volleybal centraal staat. Met een rijke historie en een goede sfeer biedt de vereniging plezier, sportieve uitdaging en vriendschap voor jong en oud. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde volleyballer, bij Elite/Dynamo voel je je thuis.

12,5 jaar hoofdsponsorschap
Afgelopen zaterdag is de verlenging van de samenwerking tussen Elite B.V. en volleybalvereniging Elite/Dynamo officieel bekrachtigd. Namens Elite B.V. was Robert Niemeijer aanwezig om het contract te ondertekenen. Met Dinand Weelink (Sponsorcommissie), Jorn Huijsman (Voorzitter), Jan Willem Kistemaker (Penningmeester) en Manon Welman (Secretaris) was ook Elite/Dynamo goed vertegenwoordigd. Beide partijen zijn blij met de verlenging en hopen op een mooie en sportieve toekomst!

Locatie - Oranjelaan

Oranjelaan 2
7161 CT Neede  
Tel.: 0545-292613  
oranjelaan_300x201.jpg

 

Locatie - Optisport - 't Spilbroek

Bleekenweg 14
7161 AB Neede  
Tel.: 0545-291 655  
spilbroekhal.jpg

 

Elite/Dynamo aangesloten bij: